Dansac Soft Paste paszta (50g, 1 db)
Cikkszám: U00030153

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Ápolási krémek, bőrvédők, mosdatás

Bruttó ár: 2 790,00.- Ft

Egység ár: 2 790,00 Ft

Eladási ár: 2 790,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
A termék egy sztómazsákrendszerhez tartozó kiegészítő, amelynek célja a sztómaterápiás termék bőrfelületi illeszkedésének elősegítése, illetve annak megakadályozása, hogy a sztómából szivárgó váladék a tapadófelület alá hatoljon. 
A Dansac Soft paszta ideális a sztómatermékek alatti bőregyenetlenségek, hegek és ráncok kitöltésére annak érdekében, hogy a zsák tapadófelülete vagy az alaplap tapadása biztonságosabb legyen a sztóma vagy a fisztula körül.
A Dansac Soft paszta segíti megőrizni a sztómatermék alatti bőr épségét, növeli a biztonságérzetet és a zsák vagy az alaplap viselési idejét.
Közvetlenül a száraz bőrre nedves ujjal vagy spatulával alkalmazandó. A paszta felvitele előtt távolítsa el a tapadófelület lehúzható védőfóliáját.
Alkoholt tartalmaz. Ne alkalmazza súlyosan irritált vagy horzsolt bőrön, nyílt sebeken, illetve fekélyeken. Irritált bőrön történő alkalmazás során átmenetileg csípő érzést okozhat.
A termék  Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
- Méret; Kiszerelési egység
50g, 1 db
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00030153 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.