Szúnyog-stop illóolaj keverék
Cikkszám: U00022021

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Párásító, párologtató készülékek

Bruttó ár: 1 400,00.- Ft

Egység ár: 1 400,00 Ft

Eladási ár: 1 400,00 Ft

Rendelés:
Citronella és egyéb rovarriasztó illóolaj hatékony keveréke – áprilistól októberig nélkülözhetetlen!
Citronella, citromfű, levendula, citromos eukaliptusz, geránium és pacsuli illóolajokkal készült ez az illóolaj-keverék, ami biztosan nem lesz a szúnyogok kedvence. A már sokak által ismert és rendkívül hatásos citronella illóolaj kiegészült a hasonló illatú és összetételű indiai citromfű olajjal, mely szintén dobogós helyezet a rovarok elleni harcban. Bár az eukaliptusz illóolaj is elűzi a szúnyogokat, de a legalább olyan hatásos, viszont ugyanakkor gyerekbarát citromos eukaliptusz olajat használták még fő összetevőként ehhez a keverékhez. Mivel a szúnyogok nem szeretik a virágok illatát sem, ezért virágok illóolajai sem hiányoznak: a levendula, geránium és a pacsuli olajok is fontos összetevői lettek a szúnyog-stop illóolaj keveréknek.
A végeredmény egy több fajta szúnyogűző illóolajból álló, ezért rendkívül hatásos, ugyanakkor illatában harmonizáló keverék, melyet minden kisgyermekes család, utazó,horgász, és kiránduló táskájának tartalmaznia kell!
 
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00022021 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.