Térdkezelő egység TENS/EMS készülékekhez
Cikkszám: U00026880

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Izomingerlő és TENS tartozékok

Bruttó ár: 7 500,00.- Ft

Egység ár: 7 500,00 Ft

Eladási ár: 7 500,00 Ft

Rendelés:
A TENS készülékek kiegészítőjeként használható térdkezelő egység elektromosságot jól vezető ezüstszálas technológiával készült, így igazán hatékony megoldást jelenthet a térdízületek kezelésében. Az egység célzott kezelést nyújthat és segíthet ellensúlyozni a térdízület rugalmatlanságát, ezzel megkönnyítve mozgást. Ruha alatt szinte észrevehetetlen, akár munka vagy egyéb otthoni háztartási tevékenység közben is alkalmazható.
Termék jellemzői:
- tartósabb, mint az elektródatappancs
- pontosabb felhelyezés, célzottabb kezelés
- ruha alatt is viselhető
- térd körméret: min. 32 cm, max. 50 cm
- tartozék: 10 x 5 cm méretű tappancs + egy ezüst szálas szorító
Használata:
Helyezze fel az egységet úgy, hogy az megfelelően körül vegye a térdét. Ezután helyezze fel az elektróda tappancsot is az egységtől legalább 4 cm-re, majd a kezelőegység fém részéhez és a tappancshoz is rögzítse a vezetékeket. Végül csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS és EMS készülékhez, és kapcsolja be.
FIGYELEM!
- csak tiszta, nedves és krémektől mentes bőrfelületen alkalmazza
Ellenőrizze, hogy a TENS készülék kikapcsolt állapotban van. Ezután csatlakoztassa az egységet valamely Vivamax TENS készülékhez és kapcsolja be.
Amikor befejezte a kezelést, elsőként a TENS készüléket kapcsolja ki, majd ezután húzza ki az térdkezelő egység vezetékét.
Tisztítás:
- a terméket óvatosan, enyhén szappanos, langyos vízzel tisztítsa, majd öblítse le tiszta vízzel
- egy száraz ruhával óvatosan itassa fel róla a nedvességet (ne dörzsölje vagy csavarja közben) és hagyja megszáradni úgy, hogy ne érje közvetlen napfény vagy magas hőmérséklet
Vigyázat!
Kezelés közben a térdkezelő egység áram alatt van. Tilos kívülről megérinteni, mert kellemetlen érzést okozhat. Ne használja nedves közegben. Soha ne igazgassa a szorítót kezelés közben.
Figyelem!
A készülék használatát mindig a legkisebb erősségen kezdje meg és fokozatosan szoktassa magát a kezeléshez. Ha bármilyen kellemetlenséget érez, azonnal hagyja abba készülék használatát. A készüléket ne használja sérült bőrfelületen. Figyeljen rá, hogy az egység fel- és levétele közben a készülék legyen kikapcsolva. A készülék gyermekektől távol tartandó! Amennyiben a készülék megrongálódott vagy sérült, ne használja azt!
Használat előtt mindig olvassa el a használati-kezelési útmutatót, és őrizze is meg azt! Vegye figyelembe, hogy kinek NEM ajánlott a TENS készülék használata!
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00026880 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.