MOBIDERM nyiroködéma fásli 10 cm x 3 m /5x5mm (kézfej, lábfej)
Cikkszám: U00005601

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Fáslik, rugalmas pólyák
  Nyiroködéma és egyéb ödémák kezelésének eszközei

Bruttó ár: 19 320,00.- Ft

Egység ár: 19 320,00 Ft

Eladási ár: 19 320,00 Ft

Rendelés:
Termék leírása:
Javallott a bőr alatti kötőszövetek mobilizálása és a végtag teljes hosszán jelentkező ödéma esetén, csökkentő fázis során.
Teljes méret: 10 cm x 3 m
Blokkok méretei:
- 5 mm x 5 mm
- 15 mm x 15 mm
A nyiroködéma a nyirokrendszer hibás működése miatt kialakuló krónikus betegség. A nyiroködémás betegek végtagjai, genitáliái vagy bármely más érintett testrészei folyamatos ödémás állapotban vannak, ami puffadással, fájdalommal, funkcionális diszkomforttal, nehézség érzettel és csökkent mozgásképességgel járnak.
A nyiroködéma-kezelés két alapvető és egymást kiegészítő fázisra osztható: csökkentő fázis és fenntartó fázis. A nyiroködéma változásának függvényében követi egymást a két fázis.
A csökkentő fázis során – más egyéb terápiás megoldásokon kívül - többrétegű fáslizást érdemes alkalmazni, mely számos fásli együttes használatát jelenti. Az átfedésben felhelyezett fáslik serkentik a felgyülemlett nyirokfolyadék elvezetését mechanikus nyomást gyakorolva az érintett területre. A fáslizás mellett javasolt lehet az irányított fizikai aktivitás is.
A fenntartó fázis során elsőként egyedi, Lymphatrex nevezetű kompressziós öltözetek alkalmazunk (lásd. https://med-pont.hu/nyirokodema-kezeles). Az ébredéstől a lefekvésig tartó egész napos viseletük garantálja a nyirokfolyadék szívbe való visszaáramoltatásához szükséges megfelelő kompressziót, ezáltal az ödéma kialakulásának megelőzését, valamint a hatékony térfogat megtartást, mely lehetővé teszi, hogy az ödéma egy bizonyos határon túl ne tudjon visszatelítődni.
Mind a csökkentő, mind a fenntartó fázisban szerepet kaphatnak a Mobiderm fáslik, illetve öltözetek, melyek speciális kialakításuk révén segítik a nyirokelvezetést. Éjszakai viseletre a Mobiderm Autofit öltözeteinket szoktuk javasolni, bizonyos esetekben azonban nappali használata is javasolt lehet.
Mobiderm Intimate öltözeteinket a kismedencei és genitális nyiroködéma egyszerűbb és hatékonyabb kezelésére fejlesztettük ki. Az öltözet nappali és éjszakai viseletre egyaránt alkalmas.
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00005601 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.