MEPILEX BORDER FLEX 5 RÉTEGŰ, EXTRA KOMFORTOS HABKÖTSZER 7,5 X 7,5 CM
Cikkszám: 410211429

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Nedvszívó kötszerek, habszivacsok
  Nedvszívó sebpárnák, habkötszerek

Bruttó ár: 860,00.- Ft

Egység ár: 860,00 Ft

Eladási ár: 860,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
Illeszkedésre és rögzülésre
- Az általunk szabadalmaztatott 360° Flex technológia jobb illeszkedést biztosit, mint a vele összehasonlított széllel ellátott habkötések.
- Az innovatív 360° Flex technológia lehetővé teszi a Mepilex® Border Flex Lite bármely irányban történő mozgását, csökkenti a bőr feszülést, növeli a kényelmes viselet érzését és a helyben maradást.
- Intelligens kezelés
- Az egyedi 4 rétegű kötszer felszívja és elvezeti a sebváladékot a sebágyból, illetve lehetővé teszi a váladékozás követését, a sebgyógyulás megzavarása nélkül.
- A Mepilex Border Flex egyedi felépítése optimális egyensúlyra vezet a sebváladék felszívása, a nedvesség vesztés és a váladékozás kezelés hatékonyságának maximalizálása között a nem- és mérsékelten váladékozó sebek kezelése esetén.
- Safetac® technológia. Kevesebb sérülés. Kevesebb fájdalom. Számos randomizált klinikai kutatás mutatta meg, hogy a Safetac®-kal ellátott kötszerek az eltávolításkor kisebb mértékben okoztak sérülést a seben és a bőrön.
- A seb széléinek lezárásával segítenek a maceráció megelőzésében.
- A seb és bőr kevesebb sérülésével, a kötéscserével járó fájdalom is csökken. Ezért több randomizált kutatás társítja a Safetac technológiával ellátott kötésekhez a gyorsabb gyógyulást és az alacsonyabb teljes kezelésiköltséget.
Alkalmazási terület:
A Mepilex Border Flex Lite a nem - és mérsékelten váladékozó sebek kezelésének többségére alkalmas; mint a láb- és lábszárfekélyek, műtéti- és traumás sebek, pl. abráziók, hólyagok, bőrrepedések. A Mepilex Border Flex Lite használható a sérült, vagy sérülékeny bőr védelmében is.
A termék Magyarországon gyógyászati segédeszközként van forgalomban.
A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
- steril
- mérete 7,5x7,5cm
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: 410211429 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.