BTL SPIRO spirométer
Cikkszám: U00029236

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Spirométerek

Bruttó ár: 807 000,00.- Ft - tól

Egység ár: 807 000,00 Ft

Eladási ár: 807 000,00 Ft

Rendelés:
Termék leírása:
- Alacsony fenntartási költségek
- Gyermekgyógyászati használat
- Professzionális diagnosztika
Pneumográf Komputer Szoftverrel
- BTL pneumográf és BTL CardioPoint szoftver kombinációja bármilyen komputert kimagaslóan modern spirométerré változtat.
- hagyományos funkciók mellett a spirométer lehetővé teszia vizsgálati eredmények összehasonlítását, a végső kimutatások konfigurálását illetve vizsgálatok megosztását hálózaton belüli többi komputterel.
- spirometriában a fenntartási költségek csökkentése az egyszer használatos eszközös csökkenését jelenti. A BTL pneumográf újrahasználható érzékelőt és csutorákat  használ. Ahelyett, hogy drága hőpapírra nyomtatnánk, a mindennapi A4-es méretű irodai papírt is használhatunk, amennyiben kompatibilis nyomtatót csatlakoztatunk.
- BTL spirométer kiváló gyermek páciensek részére is. Modern 3D támogatja az animációkat, gyermekgyógyászati előrejelzéseket, valamint AEX paramétereket kalkulál, melyek különösen fontosak egy gyermek kiértékelésénél.
- BTL spirométerek teljes mértékben megfelelnek a legutolsó ATS/ERS standardeknek. FVC, SVC és MVV tesztek végeznek, lehetővé téve a kívánt minták kiválasztását, tovább automatikusan interpretációt kínálnak ATS, BTS, Enright és GOLD-ból. A felvett spirometriai görbék és paraméterek állandó jelleggel összehasonlíthatóak az előző  vizsgálatokkal.
- BTL CardioPoint szoftver sokoldalú és teljes megoldás az EKG, stressz teszt, Holter, ABPM és spirometria egyetlen platformba való egyesítésére. A lehetséges diagnosztikák száma, a grafika, valamint a hálózatos felépítés egy olyan szoftvert eredményez, amely illeszkedik a felhasználóhoz, anélkül, hogy a felhasználónak alkalmazkodnia kellene a szoftverhez.
 
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00029236 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.