ACTIMOVE LUMBAR SACRAL DERÉKTÁMASZTÓ ÖV, nyomópárnával
Cikkszám: U00030503

×

Kérdezzen email-ben, hamarosan válaszolunk!

További termékek ebben a kategóriában:
  Derékszorítók, gerinctartók

Bruttó ár: 17 530,00.- Ft

Egység ár: 17 530,00 Ft

Eladási ár: 17 530,00 Ft

Rendelés:
Termék jellemzői:
- Az Actimove Lumbal-Sacral Comfort deréktámasztó öv egy kivételes kivitelezésű ortopédiai termék, amelyet a hát alsó részének komplex támogatására terveztek, különös tekintettel a lumboszakrális régióra.
- A deréktámasztó öv kiváló segítséget nyújt azoknak a személyeknek, akik krónikus vagy akut derékfájdalommal, izomgyengeséggel, porckorong műtét utáni állapottal vagy a derék szalagrendszerének sérülésével küzdenek.
- Ezenfelül ideális megoldást kínál lumbágó vagy egyéb, a derék területét érintő ortopédiai problémák esetén.
- Izomgyengeség esetén a deréktámasztó öv kulcsfontosságú szerepet játszik a helyes testtartás fenntartásában és a fájdalom enyhítésében. A gyengült izmok gyakran nem képesek fenntartani a gerinc optimális pozícióját, ami további feszültséghez és fájdalomhoz vezethet.
- Az öv kompressziós támogatást biztosít, ami segít a megfelelő testtartásban, csökkenti az izmokra nehezedő terhet, és elősegíti az izmok regenerációját.
- Porckorong műtét után a stabilizáció létfontosságú, de fontos a mozgékonyság bizonyos mértékű megőrzése is a gyógyulás elősegítése érdekében.
- A deréktámasztó öv ebben az esetben nem csupán támogatást nyújt, hanem segíti a gerinc helyes biomechanikai mozgását, miközben védelmet biztosít a túlzott mozgásokkal szemben, amelyek károsíthatják a műtéti területet vagy akadályozhatják a gyógyulási folyamatot.
- A derék szalagrendszerének sérülése esetén az öv hatékonyan csökkenti a területre nehezedő terhelést és támogatja a sérült szalagokat, így segítve elő azok gyógyulását és minimalizálva a további sérülések kockázatát.
- Derékfájdalom és lumbágó esetén a termék célzott kompresszióval és támogatással enyhíti a fájdalmat és a gyulladást.
- Az áthelyezhető nyomópárnák révén masszázshatást biztosít, ami javítja a vérkeringést, elősegíti a gyulladásos anyagok eltávolítását a fájdalmas területről, és relaxálja az izmokat.
- A termék réteges kialakítása növeli a stabilitást és támogatást, miközben biztosítja a gerinc alsó szakaszának megfelelő biomechanikai pozícionálását.
- Ez a fajta támogatás kulcsfontosságú a fájdalomcsillapításban és a hosszú távú gyógyulási folyamatban.
- Az öv használata során a felhasználók fokozott komfortot és mobilitást tapasztalhatnak, miközben a gerincük stabil marad, ami elősegíti a mindennapi tevékenységek végzését és javítja az életminőséget.
- Méret:
- S 70-80 CM
- M 80-90 CM
- L 90-110 CM
- XL110-115 CM
- XXL 115-130 CM
- XXXL 130-145 CM
Ehhez a termékhez nincs letölthető dokumentáció.(01)

* Elküldheti nekünk a termékkel (Kód: U00030503 ) kapcsolatos kérdését.

@

* Lehetősége van értesítést kérni email címére, ha a termék raktárra kerül. Ehhez nem kell mást tennie, mint megadni email címét.

@
Termék kategóriák
Előzmények
Fejlesztési tanácsok

* Elküldheti nekünk webáruházunkkal kapcsolatos észrevételeit, fejlesztési tanácsait.